Wie staat er achter de camera

Ik ben Renate Zuidema, 29 jaar en woon in Noord Groningen, Uithuizermeeden. Mijn passie voor fotografie is al heel jong begonnen, en pikte altijd de camera van mijn vader om foto's te maken van onze eigen paarden en honden. Uiteindelijk zelf een camera gekocht en voor de fun fotografeerde ik mijn eigen dieren.  

Helaas werd ik op 19 jarige leeftijd chronisch ziek en kreeg ik Trigeminus Neuralgie, oftewel aangezichtspijn.. hier heb ik 3 hersenoperaties voor gehad en een bestraling. Helaas zonder 100% resultaat en door alle operaties juist een hersenbeschadiging erbij gekregen. Hierdoor heb ik jaren uit de running gelegen, en heb ik er psychisch helemaal doorheen gezeten. Hoe kan je zo jong, ineens zo ziek worden en de rest van je leven, leven met pijn.. elke dag... maar gelukkig vondt ik al gauw mijn  positiviteit weer en zo ook mijn camera! 

In Oktober 2020 toen ik aan het wandelen was met mijn eigen hondjes bedacht ik mij ineens dat ik nog een camera had liggen en wel wat foto's kon maken van mijn eigen hondjes.. zo gezegt zo gedaan, was er al best blij mee.. maar het kwaliteit was zoo slecht, terwijl ik op facebook en instagram zulke mooie foto's voorbij zag komen van goeie fotografen... dat moet ik toch ook kunnen?? Van toen mij enorm verdiept in de apperatuur en in het bewerken van foto's en nu zijn mijn foto's zoveel mooier geworden en heb ik echt een eigen style ontwikkeld. Maar ook mijn passie weer terug gevonden!. 

Ik hoop dat ik super veel honden & paarden mag fotograferen van jullie, en jullie prachtige foto's mag geven. 

 

Wie weet tot ziens!