Awards/Certificaten 

Ik doe graag mee aan awards en fotowedstrijden om mijn foto's te laten beoordelen door s'werelds beste fotografen. Naast dat heb ik ook een panel aan foto's laten beoordelen om een certificaat te ontvangen. Hier leer ik enorm veel van de feedback die ik krijg en blijf ik non-stop bezig met mezelf ontwikkelen en verbeteren. 

Dit is voor mij en uiteindelijk ook voor jullie het bewijs dat mijn foto's voldoen aan de hoogste criteria en dat ik altijd goed werk zal leveren! 

Winnaar TOG awards 2023 

2023 PhoTographer of the year

The highest scoring image of the entire competition was “Frosty Sun” by Renate Zuidema.  

This image, from the Pet Portrait category, achieved an overall score of 96.5 and was the only image to score a 100 from one of the judges.

 

Op 17 april 2023 het fantastische nieuws gehad dat ik de TOG awards heb gewonnen met de gave foto van Quarter horse Romeo van Rianne Knigge. Hierboven het officiële bericht met het nieuws. Kan het zelf nog amper geloven, voor mij echt een droom die uitkomt. Hiermee mag ik mijzelf dus officieel internationale award winnende fotograaf noemen en heb ik de titel Overall, Pets EN Pets & People photographer of the Year. Met deze foto heb ik dus de gehele wedstrijd gewonnen en ook het onderdeel dieren portretten gewonnen. 

 

 

Met de bovenstaande foto "Sunset Lovers" van Gabriella en haar friese prachtige merrie Eefje heb ik ook nog eens gewonnen in de dier & mens categorie en mag ik me ook Pets & People Photographer of the Year noemen. Ongelooflijk..  

 

 

Onderstaand nog meerdere foto's die in verschillende wedstrijden goed gescoord of zelfs gewonnen hebben en waar ik ook onwijs trots op ben!