Recensies

Heb jij een fotoshoot bij mij gehad met jouw hond/paard? Ik zou het super fijn vinden als je een recensie zou willen achterlaten, zodat anderen ook kunnen lezen hoe jouw ervaring was!. 

Rating: 4.5 sterren
26 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Claudia Tammenga
10 dagen geleden

Echt een geweldig lief persoon die echt de tijd neemt en je goed helpt!❤️ ik heb het als enrom fijn ervaren en de foto’s zijn prachtig!! Echt een aanrader! Enrom bedankt lieve Renate!🤍🤍

Karin Gerdes
19 dagen geleden

Enorm positief over het fotohalster wat ik bij Renate heb aangeschaft. Voorheen moest ik het halster knopen en er goed om denken dat deze goed bleef zitten met actie foto’s maken aan de longeerlijn. Dit halster is zo gemaakt dat je hem zo om kunt doen en alleen de ringetjes even op de juiste maat schuift en het zit goed vast. Ik ben er super blij mee en is heel makkelijk in gebruik

Amber
7 maanden geleden

Wat een onwijs fijne shoot was het. Echt heel rustig en geduldig, fijne aanwijzingen waardoor we prachtige foto's hebben. Renate nam rustig de tijd voor ons, ze heeft echt oog voor mooie plekjes te vinden. Ik ga zeker nog is wat boeken.

Renee Hoving
7 maanden geleden

Hele fijne fotoshoot gehad met onze Franse bull. Renate neemt veel tijd om iedereen op z’n gemak te stellen waardoor het erg aangenaam was. De foto’s waren ook super mooi geworden
Volgende shoot is alweer ingepland. Echt een aanrader!

Kim
7 maanden geleden

Begin December een super toffe portfolio shoot gehad met Renate.
Het was voor ons 3uur rijden maar zo waard voor de drachtige foto’s die ze gemaakt heeft van onze meiden!
Ondertussen hangen er een hoop uitvergroot in ons huis en ben ik nog elke blij als ik de foto’s zie 🥰
Ook heel ze super veel geduld en weet ze ook wanneer het genoeg is voor je hond.
Een echte aanrader als je prachtige foto’s wil van je viervoeter ❤️

Meriam
7 maanden geleden

Hele fijne shoot gehad bij Renate. Tijdens een relaxte wandeling voor de honden spotte ze mooie plekken om ze vast te leggen. De honden hebben een leuke wandeling gehad en ik prachtige foto's van ze gekregen.

Jennifer Wijninga
8 maanden geleden

Allerwerst: het zijn hele mooie foto's geworden en tijdens de sloot zelf neemt Renate alle tijd voor je en ze is geduldig. Ik voelde me op mijn gemak en mijn hond ook ( terwijl hij wel angstig kan zijn).
Het gaat op een relaxte manier allemaal. Renate luistert naar je eigen wensen. Aanrader!

Nicole
10 maanden geleden

Wij zijn erg blij met onze foto’s, ook de shoot zelf was erg leuk en Renate heeft echt leuke ideeën en denkt mee in jou wensen. Kortom voor herhaling vatbaar!

Sharon
10 maanden geleden

Wij hebben met onze toen nog 10 weken oude pup een fotoshoot gehad bij Renate. Ik vond het aan het begint spannend omdat zo’n jonge pup natuurlijk nog niet helemaal goed luisterd. Uiteindelijk was het super leuk en Renate ging er super goed mee om. Heel leuk om te zien hoe enthousiast Renate ook wordt van een pup. Heel erg blij met de foto’s 😄

Gabriella
11 maanden geleden

Al meerdere fotoshoots gehad bij renate en elke keer weer om ver geblazen met prachtige foto's. De sfeer was elke keer erg goed en gezellig. Renate geeft duidelijke aanwijzing en weet de magische plekjes goed te vinden.