Recensies

Heb jij een fotoshoot bij mij gehad met jouw hond/paard? Ik zou het super fijn vinden als je een recensie zou willen achterlaten, zodat anderen ook kunnen lezen hoe jouw ervaring was!. 

Rating: 4.4761904761905 sterren
21 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Jennifer Wijninga
14 dagen geleden

Allerwerst: het zijn hele mooie foto's geworden en tijdens de sloot zelf neemt Renate alle tijd voor je en ze is geduldig. Ik voelde me op mijn gemak en mijn hond ook ( terwijl hij wel angstig kan zijn).
Het gaat op een relaxte manier allemaal. Renate luistert naar je eigen wensen. Aanrader!

Nicole
2 maanden geleden

Wij zijn erg blij met onze foto’s, ook de shoot zelf was erg leuk en Renate heeft echt leuke ideeën en denkt mee in jou wensen. Kortom voor herhaling vatbaar!

Sharon
3 maanden geleden

Wij hebben met onze toen nog 10 weken oude pup een fotoshoot gehad bij Renate. Ik vond het aan het begint spannend omdat zo’n jonge pup natuurlijk nog niet helemaal goed luisterd. Uiteindelijk was het super leuk en Renate ging er super goed mee om. Heel leuk om te zien hoe enthousiast Renate ook wordt van een pup. Heel erg blij met de foto’s 😄

Gabriella
3 maanden geleden

Al meerdere fotoshoots gehad bij renate en elke keer weer om ver geblazen met prachtige foto's. De sfeer was elke keer erg goed en gezellig. Renate geeft duidelijke aanwijzing en weet de magische plekjes goed te vinden.

Kimberly
3 maanden geleden

Super fotograaf met veel geduld, de sessie als fijn ervaren en nu super blij met de foto’s en dan voornamelijk de foto van de beide honden samen!

Rachel
3 maanden geleden

Eind oktober hebben wij samen met Renate een geweldige fotoshoot gehad in de bossen van Drenthe.
Samen met onze twee hondjes "Pommetje & Beer" zijn we op stap gegaan, het was die dag prachtig weer en het bos stond in de mooiste herfstkleuren die je je maar kan bedenken, dus dat was al een cadeautje op zich.

Onze hondjes zijn gered door de dierenbescherming en hebben een verleden van ernstige mishandeling en verwaarlozing.
Hierdoor hebben ze een behoorlijk rugzakje en vinden ze veel dagelijkse dingen best wel spannend, dit hadden we van te voren met Renate besproken of dit een probleem zou kunnen zijn.
Ze stelde ons gerust en we zouden tijdens de shoot bekijken hoe het zou gaan, dit was een prettige geruststelling.
Tijdens de fotoshoot ging het boven verwachting goed, beide hondjes waren erg op hun gemak en vooral beer rende als een malle door de bladeren en vond alles prachtig en leuk... zijn tongetje flapperde uit zijn bekje en hing bijna achter zijn oren van happiness!!
De foto's zijn echt prachtig geworden en we zijn heel erg blij met het resultaat.
De hondjes hebben een heerlijke middag in het bos gehad en wij hebben een dag aan herinneringen erbij om nooit meer te vergeten.

Lieve Renate onze dank is groot!!
Groetjes Rachel

Janny
4 maanden geleden

Mooi verjaardagscadeau kreeg ik op de foto met het gezin samen met de honden. Locatie uit gekozen en gezellig met Renate door het bos lopen. Ze zijn heel mooi geworden de foto's.

Eva Wong
7 maanden geleden

Renate heeft mijn 2 rode Australian Cattle Dogs op de foto gezet. Hiervoor had ze een prachtige sprookjesachtige locatie gevonden. Ze is heel relaxed en rustig in de omgang en neemt alle tijd. Hierdoor krijgen zowel baasje als hond de tijd om even rustig in positie te komen zodat de mooiste plaatjes worden vastgelegd. Het eindresultaat is echt geweldig!! Super leuk dat je zowel de digitale versie in je bezit krijgt als de analoge versie, zodat je ze zowel op je eigen socials kan laten zien als een mooie ingelijste versie in je woonkamer kan ophangen. Als je ook zo'n mooie, sprookjesachtige foto wil dan moet je echt bij Renate zijn!!

Ingrid
10 maanden geleden

Heb mijn beide lusitano hengsten op foto laten zetten. Super super mooi geworden

Annet Veen
10 maanden geleden

Ik wou heel graag foto's met mijn vriend en hond. Ik kende renate van fb en was erg gecharmeerd van haar foto's. We hebben een shoot geboekt die meer voelde als een gezellige wandeling door het bos. Niks geforceerd en leuke spontane momenten op de foto gekregen. Ontzettend blij met de foto's en ik kijk uit naar de volgende shoot!