Recensies

Heb jij een fotoshoot bij mij gehad met jouw hond/paard? Ik zou het super fijn vinden als je een recensie zou willen achterlaten, zodat anderen ook kunnen lezen hoe jouw ervaring was!. 

Rating: 4.7222222222222 sterren
18 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Eva Wong
3 maanden geleden

Renate heeft mijn 2 rode Australian Cattle Dogs op de foto gezet. Hiervoor had ze een prachtige sprookjesachtige locatie gevonden. Ze is heel relaxed en rustig in de omgang en neemt alle tijd. Hierdoor krijgen zowel baasje als hond de tijd om even rustig in positie te komen zodat de mooiste plaatjes worden vastgelegd. Het eindresultaat is echt geweldig!! Super leuk dat je zowel de digitale versie in je bezit krijgt als de analoge versie, zodat je ze zowel op je eigen socials kan laten zien als een mooie ingelijste versie in je woonkamer kan ophangen. Als je ook zo'n mooie, sprookjesachtige foto wil dan moet je echt bij Renate zijn!!

Ingrid
6 maanden geleden

Heb mijn beide lusitano hengsten op foto laten zetten. Super super mooi geworden

Annet Veen
6 maanden geleden

Ik wou heel graag foto's met mijn vriend en hond. Ik kende renate van fb en was erg gecharmeerd van haar foto's. We hebben een shoot geboekt die meer voelde als een gezellige wandeling door het bos. Niks geforceerd en leuke spontane momenten op de foto gekregen. Ontzettend blij met de foto's en ik kijk uit naar de volgende shoot!

Marloes woudstra
6 maanden geleden

Renate en ik kennen elkaar al heel lang en ik heb het hele begin van haar fotograferen ook meegemaakt. Wat haar hobby was is haar passie geworden, en dat is te zien! Echt waanzinnige foto’s maakt ze, en heeft ze ook meerdere keren van mijn hond gemaakt. Ze is kundig, en stelt baas en dier op gemak.

cynthia
6 maanden geleden

vooraf een duidelijk beeld over wat we wouden. het werkte hierdoor soepel en snel. rustig waardoor de hond zich ook prettig voelde. resultaat erg mooie foto's met prachtige sfeer

Yvonne van der Maas
6 maanden geleden

Inmiddels 2 keer een fotoshoot gehad met Renate. Beide keren supere mooie foto’s gehad van onze hond. Tijdens de shoot is de rustig, duidelijk en heel aardig. Echt een aanrader als je mooie foto’s wilt van je hond.

Tanja
8 maanden geleden

Onlangs een fotoshoot gedaan met mijn honden. Renate neemt de tijd zodat de honden zich op hun gemak voelden. Tussendoor komden ze even de spaning eraf spelen van het poseren. Waarna ze er weer helemaal
voor gingen. Resultaat is prachtig. Wat een sfeer weet je te brengen in de foto’s. Ben er zo onwijs blij mee😃.

Loraine
10 maanden geleden

Afgelopen maand voor de tweede keer een fotoshoot bij Renate gehad. Deze keer niet met paard maar met hond. Renate is erg geduldig en probeert het dier goed op zijn of haar gemak te stellen, ook als het dier wat nerveus is. De foto's overtreffen altijd weer mijn verwachtingen. Kortom, een echte aanrader!

Marjet
10 maanden geleden

Niet te beschrijven hoe goed Renate is. De foto’s zijn prachtig alsof ze uit een sprookjesboek komen, maar dan nog beter. Ook tijdens de shoot een geweldige meid. Heel vriendelijk, stelt je op je gemak. 10/10.

Corrie Redelijkheid
10 maanden geleden

Echt een hele fijne shoot gehad. Super leuke gezellige fotograaf. Gaat goed met onverwachte dingen om (we kwamen ineens een Sinterklaas intocht tegen tijdens de fotoshoot). Heel geduldig en oog voor detail. Kortom hele fijne ervaring gehad een echte aanrader!