Workshops

Je kan bij mij verschillende workshops volgen, groep, privé & na bewerken. Op deze pagina kun je alle informatie erover lezen en kijken of er iets tussen zit wat voor jou interessant is! 


Groeps workshops

De groeps workshops zijn praktijk gericht en voornamelijk gericht op paarden & honden fotografie. Wil jij graag leren hoe je nog beter paarden of honden kan fotograferen? Dan is dit zeker een aanrader! 

 

Vooraf krijg je een digitale e-book van mij met super veel informatie over de belichtings driehoek en camera instellingen die handig zijn voor tijdens de groepsworkshop. 

Tijdens een groepsworkshop gaan we dus in de praktijk aan de slag met fotograferen en neem ik jullie mee in hoe ik fotografeer en waar ik op let tijdens het fotograferen en het aansturen van de modellen. Daarbij geef ik dus voortdurend uitleg en leg ik uit waarom ik bepaalde dingen doe zoals ik doe. De groepsworkshops worden door mij georganiseerd en zoek ik de modellen voor uit die er goed bij passen. Soms hebben we ook een bepaald thema zoals urban, actie, bos etc. etc. en dit zal per keer verschillend zijn, zodat elke groepsworkshop ook weer uniek en leerzaam zal zijn. Ook is er tegen een meerprijs de mogelijkheid om achteraf nog een nabewerk video/tutorial te krijgen waarbij ik uitleg hoe je een foto kan nabewerken die we tijdens de groepsworkshop hebben gemaakt. 

 • Praktijk gericht

 • kleine groepjes van max 3 fotografen

 • Persoonlijke begeleiding en mogelijkheid tot vragen stellen

 • Alles wordt voor jou geregeld, van locatie tot modellen

 • Gezellig kunnen sparren met mede fotografen. 

 • Mogelijkheid tot extra nabewerk video/tutorial voor €120,00

 

Gintereseerd ? Op de onderstaande pagina kun je de geplande groepsworkshops vinden en als er nog plek is je opgeven! 

€200,00


Prive Workshop

Wil jij liever 1 op 1 van mij leren? en aan de slag met waar jij tegen aan loopt? Dan zijn de privé workshops een aanrader voor jou! 

 

Tijdens een privé workshop gaan we aan de slag met wat jij wilt. Dit kan dus gericht zijn op honden of paarden fotografie en daarbij mag je zelf mee beslissen met welke 2 modellen er gaan komen en op welke locatie we gaan fotograferen. De privé workshop is praktijk gericht en draait helemaal om wat jij graag wilt leren van mij. 

Vooraf hebben we dus ook even samen contact en gaan we een datum en locatie plannen en daarna opzoek naar de juiste modellen. Daarbij bespreken we ook even goed wat jij graag wilt en gaan we de dag zo invullen dat je er ook echt wat aan hebt en dus ook echt antwoord gaat krijgen op jouw vragen. 

 

 • 1 op 1 begeleiding

 • Praktijk

 • Gericht op wat jij graag wilt leren

 • Paarden of honden fotografie

 • Op locatie waar jij wilt

 • Samen zoeken naar de juiste modellen

 • Ruimte om al je vragen te kunnen stellen

 

De praktijk dag zelf zal +- 3 uurtjes duren. Wel komen er reiskosten bij naar de locatie waar we de privé workshop houden. Dit bedraagt €0,30 per km vanaf postcode 9982 JD en dit zal ik je uiteraard ook vooraf laten weten. 

 

Geintereseerd? Stuur mij een mailtje en dan kunnen we samen een datum plannen! 

€249,00


Photoshop Workshop

Wil je juist beter worden in het nabewerken van je foto's en Adobe Photoshop beter onder de knie krijgen? 

Dan is een photoshop workshop een aanrader!

 

Dit is ook een 1 op 1 workshop waarbij we aan de slag gaan met foto's nabewerken in photoshop. Ik leer je hierbij de basis van photoshop en samen gaan we aan de slag met 2 van je eigen foto's bewerken. Daarbij kun je dus al je vragen stellen en gaan we aan de slag met wat jij graag wilt leren. Deze photoshop workshop vindt online plaats via ZOOM en alles zal ook worden opgenomen en na de workshop naar je toe worden gestuurd, zodat je alles nog even rustig kun terug kijken! Of je nou een beginner bent in photoshop of misschien al juist ervaren? Ook dan kan een photoshop workshop leerzaam zijn. Alles wordt aangepast op wat jij graag wilt leren en naar jouw niveau. Deze workshop duurt ongeveer 3 uur. 

 

 • 1 op 1 leren

 • Voor beginners of juist de ervaren photoshoppers

 • samen 2 foto's nabewerken

 • Aan de slag met wat jij wilt leren of waar je tegen aan loopt

 • Online 

 • Achteraf de opname toegestuurd krijgen, zodat je alles rustig eens terug kunt kijken. 

 

Deze workshop kun je boeken door mij een berichtje te sturen en dan plannen we samen een datum in. Je bent hier een goeie laptop of computer voor nodig en een webcam en daarnaast de nieuwste versie van Adobe Photoshop. 

€299,00

Prive workshop praktijk + het nabewerken? dat kan met een leuke korting van maarliefst €50,- 

Daarbij is het ook mogelijk om in 2 delen te betalen. 

Op de hoogte blijven van de nieuwste workshops en tutorials? laat je email adres dan hieronder achter!