Deze producten of kleding zijn te leen tijdens een fotoshoot. 

Ik heb 3  jurken, 2 cape's en 2 rokken + shirtje en wat kroontjes,  ook heb ik nog een eenhoorn hoorn die bij je paard opgedaan kan die je mag gebruiken tijdens de fotoshoots. De jurken vallen groot  ( maat 42/44 ) en worden op maat gemaakt met speltjes, hier zie je niks meer van op de uiteindelijke foto. Zodat vrijwel iedereen de jurken passen. En hierdoor zijn ze ook wat langer, juist voor de dames die lang zijn erg handig. 

Het shirtje boven de rokken kun je ook lenen tijdens een fotoshoot, maar het is ook mogelijk om een eigen shirtje mee te nemen. De jurken en rokken zijn niet te gebruiken op het paard, alleen ernaast. De cape's kunnen wel ook op het paard gebruikt worden. 

Hieronder wat foto's van de jurken tijdens een fotoshoot. De zwarte rok heb ik ook nog in het licht roze. Hieronder wordt een petticoat gedragen voor extra volume van de rok. 

 

Fotohalster of honden leiband

Tijdens een fotoshoot kun je gebruik maken van een fotohalster of honden leiband. Deze is makkelijk weg te werken in photoshop, zodat het lijkt alsof uw hond of paard los staat. Belangerijk is dat het dier wel rustig is aan de fotohalster of leiband. Het is een dun touwtje die wel kan snijden. Dus er hoort niet teveel druk op te komen. 

Hieronder wat onbewerkte foto's waarbij u de halster/leiband kunt zien.