Groeps workshop paarden fotografie

Heb jij altijd al graag willen leren hoe je paarden nou het beste kunt fotograferen in een natuurlijke omgeving? Dan is deze groepsworkshop zeker een aanrader! Meer info? scroll dan verder naar beneden!

1 plekje vrij


Informatie

 

Wil jij dus graag leren hoe je paarden/pony’s in de natuur fotografeert? Dan is deze workshop een aanrader!

 

We gaan 1 paard & 2 pony’s fotograferen in een prachtig bos bij Lauwersoog en daarbij zal ik voordoen waar ik altijd op let en naar kijk en jullie begeleiden om dit ook te kunnen doen en zo dus de meest gave foto’s maken. Daarnaast zal ik dus veel uitleg geven waar ik op let, welke instellingen ik gebruik en ook waarom ik dit alles zo doe als ik doe. Daarbij letten we veel op de compositie en poses en hoe je een eigenaar van het paard goed kan aansturen en zal de welzijn van de dieren altijd op nummer 1 staan.

We zullen hierbij portret foto’s maken met model & paard samen in een gave rok. Daarbij zal ze ook op het paard gaan in de rok en zullen we nog wat rijfoto’s maken. Daarnaast met de 2 pony’s gaan we portret foto’s maken van ze apart maar ook van ze samen en misschien als er nog tijd voor is gaan we actie foto’s in het water maken.

 

De groeps workshop zal met een klein groepje zijn van max 3 deelnemers/fotografen, zodat ik iedereen ook kan helpen om de meest gave foto’s te maken en ook zodat ik iedereen echt de begeleiding kan geven die je verdient! Daarnaast kan ik op deze manier ook de tijd nemen om alle vragen te beantwoorden.

 

De groeps workshop vindt plaats bij Lauwersoog op de grens tussen Groningen & Friesland op 15 Juni 2024 in de avond.

 

De workshop zal ongeveer 3 a 4 uurtjes in beslag nemen en ik neem natuurlijk ook even wat te drinken en wat lekkers mee voor na/tijdens de workshop en kunnen we nog even gezellig napraten.

 

De exacte plaats zal ik later aan de deelnemers in een aparte mail sturen.

 

 

 

 

 

1 van de modellen, Friese merrie Eefje samen met Gabriella

Wat ben je nodig voor deze workshop?

  • Een camera ( DSLR of Systeem )

  • Lichtsterke lens ( 135mm f/1.8, 105mm f/1.4, 85mm f/1.8, 70-200mm F/2.8 ) Heb je geen van deze lenzen? laat het mij weten en dan komen we vast wel tot een oplossing )

  • Eigen vervoer naar locatie

 


De modellen

 

Ik heb 3 super gave modellen geregeld, Aller eerst een prachtige  friese merrie Eefje samen met eigenaar Gabriella. Zij zullen ook een mooie rok aan hebben tijdens de workshop waarin we ze gaan fotograferen. Aangezien paarden natuurlijk vluchtdieren zijn en veiligheid en welzijn voorrop staat, hebben we dit al even geoefend, zodat we er zeker van zijn dat fries Eefje dit ook leuk vindt en niet eng of spannend. Dit ging onwijs goed en hieronder al even een foto. Uiteraard gaan we tijdens de workshop de hele styling nog even verder afmaken!

Daarnaast neem ik zelf mijn eigen pony Yellow de Cremello mee en de pony van mijn schoonmoeder, Appeloosa pony Ivy. Beide zijn gewend aan elkaar en kunnen ook heel leuk samen met elkaar op de foto. Pony Yellow kan ook verschillende vrijheids dressuur kunstjes die we hopelijk ook nog kunnen gaan fotograferen. En als jullie het leuk vinden kan ik ook nog een eenhoorn meenemen om van Yellow een unicorn pony te maken!

 

 


Opgeven?

Geintereseerd en wil je je opgeven? Super leuk!!

Je kan je opgeven door mij een mailtje te sturen of mij te appen. Daarna zal ik je een digitale vragenlijst sturen waar je wat informatie kan invullen over jezelf, wat voor apperatuur je hebt en kun je invullen wat je graag wilt leren of waar je tegen aan loopt.

Daarna zul je van mij via de mail een factuur toegestuurd krijgen en na betaling van deze factuur is je plekje definitief gereserveerd voor jou!

Hierna zul je in een groepsapp toegevoegd worden en hier kun je ook alvast vragen stellen en ik zal er verdere info delen en krijg je van mij ook nog een super informatief e-book met veel informatie over de belichtings driehoek en je camera instellingen etc etc.

Praktijk groepsworkshop : €200,-

 


Wil je graag ook leren hoe je nu een  foto het beste kan nabewerken? Dan kun je dit als extra optie toevoegen aan de workshop! Je krijgt van mij na de praktijk dag dan een nabewerk video tutorial toegestuurd via de mail, waarbij je kan zien hoe ik 1 van de gemaakte foto’s heb bewerkt! Dit zal met uitleg zijn en hierin geef ik ook weer handige tips & tricks. Deze tutorial krijg je dus in eigen bezit en kun je altijd terug kijken!! De tutorial zal ongeveer 60 minuten duren. Dit is dus een optie, je kan ook alleen de praktijk dag volgen.

 

edit tutorial :           €120,-

 

0627238204

renatezuidemafotografie@hotmail.com

 


Opgeven kan door via onderstaand formulier mij te berichten