Groeps workshop Urban honden fotografie

Heb jij altijd al graag willen leren hoe je honden nou het beste kunt fotograferen in een stedelijke omgeving zoals een stad? Dan is deze groepsworkshop zeker een aanrader! Meer info? scroll dan verder naar beneden!

Er is nog 1 plekje vrij voor deze workshop


Informatie

Wil jij dus graag leren hoe je honden in een stad fotografeert? Dan is deze workshop een aanrader!

 

We gaan 3 honden fotograferen in de stad Groningen en daarbij zal ik voordoen waar ik altijd op let en naar kijk en jullie begeleiden om dit ook te kunnen doen en zo dus de meest gave urban foto’s maken. Daarnaast zal ik dus veel uitleg geven waar ik op let, welke instellingen ik gebruik en ook waarom ik dit alles zo doe als ik doe. Daarbij letten we veel op de compositie en poses en hoe je een eigenaar van de hond goed kan aansturen en zal de welzijn van de dieren altijd op nummer 1 staan.

 

De groeps workshop zal met een klein groepje zijn van max 4 deelnemers/fotografen, zodat ik iedereen ook kan helpen om de meest gave foto’s te maken en ook zodat ik iedereen echt de begeleiding kan geven die je verdient! Daarnaast kan ik op deze manier ook de tijd nemen om alle vragen te beantwoorden.

 

De groeps workshop vindt plaats in de stad Groningen op 28 Januari 2024 in de vroege ochtend. Daarnaast heb ik een reserve datum van 4 februari 2024 voor als het weer erg slecht gaat zijn. Wel zeg ik er alvast bij, dat als het ietsje regenachtig zal zijn ( motregen ) dat ik de workshop wel laat doorgaan. Dit kan juist een heel gaaf effect geven! ( zie foto hieronder ) Dus zorg er zelf voor dat je voor je camera een regenhoes aanschaft. Als je met de auto komt dan parkeren we in een parkeer garage, let dus op dat er parkeer kosten bij komen.

 

De ochtend zal ongeveer 3 uurtjes in beslag nemen en ik neem natuurlijk ook even wat te drinken en wat lekkers mee voor na de workshop en kunnen we nog even gezellig napraten.

 

De exacte plaats zal ik later aan de deelnemers in een aparte mail sturen.

 

 

 

Juist als het regenachtig is vindt ik urban foto's maken erg gaaf! Je krijgt dan een super mooie reflectie op de grond zoals deze onderstaande foto!

 

Wat ben je nodig voor deze workshop?

  • Een camera ( DSLR of Systeem )

  • Lichtsterke lens ( 135mm f/1.8, 105mm f/1.4, 85mm f/1.8, 70-200mm F/2.8 ) Heb je geen van deze lenzen? laat het mij weten en dan komen we vast wel tot een oplossing )

  • Regenhoes voor je camera

  • Eigen vervoer naar locatie

 


De modellen

Ik heb 3 super gave modellen geregeld, Aller eerst dwerg poedel Lizzie van Michelle. Deze leukerd heb ik al vaker mogen fotograferen in de stad en is gewoon een super leuk model

Daarnaast heb ik 2 super knappe border collie’s geregeld die ook samen op de foto kunnen en veel trucjes hebben geleerd waar we hopelijk ook gebruik van kunnen maken! hieronder foto’s van de modellen.

 


Opgeven?

Geintereseerd en wil je je opgeven? Super leuk!!

Je kan je opgeven door mij een mailtje te sturen of mij te appen. Daarna zal ik je een digitale vragenlijst sturen waar je wat informatie kan invullen over jezelf, wat voor apperatuur je hebt en kun je invullen wat je graag wilt leren of waar je tegen aan loopt.

Daarna zul je van mij via de mail een factuur toegestuurd krijgen en na betaling van deze factuur is je plekje definitief gereserveerd voor jou!

Hierna zul je in een groepsapp toegevoegd worden en hier kun je ook alvast vragen stellen en ik zal er verdere info delen en krijg je van mij ook nog een super informatief e-book met veel informatie over de belichtings driehoek en je camera instellingen etc etc.

Praktijk groepsworkshop : €200,-

 


Wil je graag ook leren hoe je nu een urban foto het beste kan nabewerken? Dan kun je dit als extra optie toevoegen aan de workshop! Je krijgt van mij na de praktijk dag dan een nabewerk video tutorial toegestuurd via de mail, waarbij je kan zien hoe ik 1 van de gemaakte foto’s heb bewerkt! Dit zal met uitleg zijn en hierin geef ik ook weer handige tips & tricks. Deze tutorial krijg je dus in eigen bezit en kun je altijd terug kijken!! De tutorial zal ongeveer 60 minuten duren. Dit is dus een optie, je kan ook alleen de praktijk dag volgen.

 

edit tutorial :           €120,-

 

0627238204

renatezuidemafotografie@hotmail.com

 


Opgeven kan door via onderstaand formulier mij te berichten